Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
18.11.2009 22:14 - Бербатов
Автор: manometri Категория: Спорт   
Прочетен: 1631 Коментари: 1 Гласове:
0



Футбол: Димитър Бербатов изравни рекорда на Христо Бонев срещу Малта – 2:1
 
image
 
image
 
Паола. Димитър Бербатов вкара 47-ия си гол за представителния тим на България, за 2:1 в проверката с Малта, изравнявайки рекорда на Христо Бонев за най-голям брой попадения в националния отбор.
Преди това Малта изравни на България, като в първата минута на втората част Майкъл Мифсуд, след сериозна колективна грешка на българската защита, вкара за 1:1.
През първата част нападателят на българския национален отбор Валери Божинов откри резултата, само 6 минути след първия съдийски сигнал. Сериозен пропуск за България, преди това, бе направен още в третата минута, когато добър пас на Бербатов намери Божинов, след чийто изстрел топката попадна в Стилиян Петров, но той пропусна да отбележи.
В средата на полувремето на стадион „Хибърниънс Граунд”, ново попадение на Валери Божинов бе отменено от съдията на мача, а на почивката той бе заменен от Валери Домовчийски.
Агенция "Фокус"


Тагове:   футбол,   бербатов,   Малта,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ka4ak - Рекорда е история!!!
18.11.2009 22:20
82' - ГООООООЛ! Бербатов счупи рекорда на Зума - 48 гола с националната фланелка!!! Перфектно бе изведен от Благо Георгиев сам срещу Хог и този път не сбърка
80' - Пейс напуска, влиза Малиа.
80' - ГООООООЛ!!!! Благо Георгиев бележи с удар от границата на наказателното поле. Перфектно изпълнение от пряк свободен удар в горния ляв ъгъл.
75' - ГОООООООЛ! Бербо след двоен пас с Домовчийски изравнява рекорда на Зума!!!
Усмихната вечер!:)))
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!